Казан узбецький чавунний на 10 літрів, Наманган з алюмінієвою кришкою Наманган Узбекистан
5 100 ₴
2 500 ₴
- Готово до відправки
- Код: KY10N
Казан узбецький чавунний на 10 літрів, Наманган
- Країна виробника г.Наманган
- призначення для відкритого вогню
- Обьєм 10л
- Діаметр 370мм
- Висота 160мм
- Кришка є
- Вага 10.8кг
Опис
Справжні оригінальні узбецькі казани - внутрішня поверхня виконана шліфуванням ручним способом. У комплекті з казаном є алюмінієва кришка. Особливості та характеристики виробу: казан шліфований усередині та з грубим литтям зовні. Матеріал виготовлення – 100% чавун із відшліфованою внутрішньою поверхнею. Котли підходять для використання як на природі, на дачі, так і вдома на плиті. Рекомендовані правила користування чавунним посудом: перед першим використанням чавунний казан необхідно прожарити протягом 60 хвилин при температурі 100 градусів з використанням соняшникової олії, до повного вигоряння виробничої олії.Рекомендуємо при прожарюванні використовувати цибулю (видаляє запах). У чавунному посуді не рекомендується зберігати їжу. Після приготування необхідно промити казан теплою водою без використання миючого засобу. Перед тим як поставити казан на зберігання, рекомендується змастити тонким шаром соняшникової олії. Рекомендується зберігати казан у сухому місці.
Вибираючи чавунний казан наманганського виробництва, можна мати на увазі кілька переваг:
- Висока якість матеріалу: Наманган відомий як місце в Узбекистані, де виготовляється високоякісний чавун. Це може гарантувати, що казан виготовлений із високоякісного матеріалу.
- Традиції виробництва: Узбецькі майстри мають багатий досвід у виробництві чавунних виробів, включаючи казани. Традиції та навички, що передаються з покоління в покоління, можуть забезпечити високу якість продукції.
- Офіційний представник заводу: Якщо ви вибираєте казан від офіційного представника заводу "Davr Metall", як у вашому вихідному тексті, це може гарантувати вам якість та достовірність продукції.
- . Особливості конструкції: Узбецькі казани можуть мати спеціальні конструктивні особливості, що робить їх ідеальними для приготування певних страв, таких як плов.
Рекомендовані правила користування чавунним посудом:
Перед першим використанням чавунний казан необхідно прожарити протягом 60 хвилин при температурі 100 градусів з використанням соняшникової олії до повного вигоряння виробничої олії.
Рекомендуємо при прожарюванні використовувати цибулю (видаляє запах)
Перший раз у казані готувати картоплю по-сільському.
У чавунному посуді не рекомендується зберігати їжу.
Після приготування необхідно помити казан теплою водою без використання миючого засобу
Перед тим як поставити казан на зберігання, рекомендується змастити його тонким шаром олії.
Рекомендується зберігати казан у сухому місці.
Основні | |
---|---|
Виробник | Наманган Шарбати |
Призначення | Для плити і відкритого вогню |
Матеріал | Чавун |
Об`єм | 10 л |
Діаметр | 370 мм |
Висота | 165 мм |
Кришка | є |
Матеріал кришки | Алюміній |
Висота з кришкою | 165 мм |
Внутрішнє покриття | без покриття |
Товщина стінок казана | 8 мм |
Товщина дна казана | 10 мм |
Вага | 8 кг |
Гарантійний термін | 12 міс |
Країна виробник | Узбекистан |
Стан | Новий |
Додаткові характеристики | |
Дужка для підвішування | Немає |
Тринога | Немає |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Тип плити | Склокерамічна, Індукційна, Газова, Електрична |
Користувальницькі характеристики | |
Тип призначення | Казан вузбекський чавунний на 10 літрів, Наманган з алюмінієвою кришкою виробництво Наманган Узбекистан |
- Ціна: 2 500 ₴