Кошик
861 відгук
promo_banner
+380 (97) 057-43-64
ТУЗЯ
Кошик
-51%

Казан татарський, казан узбецький на 12 літрів чавуній виробництво наманган Узбекистан Davr Metall з кришкою

5 500 ₴

2 700 ₴

  • Готово до відправки
  • Код: KY12N
Казан татарський, казан узбецький на 12 літрів чавуній виробництво наманган Узбекистан Davr Metall з кришкою
Казан татарський, казан узбецький на 12 літрів чавуній виробництво наманган Узбекистан Davr Metall з кришкоюГотово до відправки
5 500 ₴2 700 ₴
+380 (97) 057-43-64
Менеджер
+380 (97) 057-43-64
Менеджер
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

 Казан на 12 літрів чугуний 

Характеристика
  • Виробник м. Наманган
  • Країна Узбекистан
  • Матеріал товстостінний чавун
  • Матеріал кришки Алюміній
  • Форма дна Кругле\Плоске (на вибір)
  • Товщина стінки, мм 7-8
  • Глибина, мм 180
  • Діаметр, мм 410
  • Виробництво м. Наманган, Узбекистан
  • Об'єм, л 12

Переваги чавунного казану 12 літрів з Узбекистану:
Рівний відлив
Товсті стінки 8 мм.
Зручні ручки з боків 4 штуки
Довговічність чавунного посуду, його практично неможливо механічно пошкодити.
Чавун як метал має властивість довго нагріватися і довго остигати, отже, казан рівномірно нагрівається і пригоряння їжі на окремих ділянках практично неможливо
Вченими доведено, що їжа приготована в чавунному посуді - збагачена залізом, що засвоюється людиною, абсолютна нешкідлива.
Чавун має пористу природу, згодом у пори чавуну вбирається масло, жир та антипригарні якості чавуну покращуються. Тобто чим більше казан використовувати тим він стає кращим.
Справжній узбецький плов можна приготувати тільки в Узбецькому чавунному казан

Рекомендовані правила користування чавунним посудом:

Перед першим використанням чавунний казан необхідно прожарити протягом 60 хвилин при температурі 100 градусів з використанням соняшникової олії до повного вигоряння виробничої олії.
Рекомендуємо при прожарюванні використовувати цибулю (видаляє запах)
Перший раз у казані готувати картоплю по-сільському.
У чавунному посуді не рекомендується зберігати їжу.
Після приготування необхідно помити казан теплою водою без використання миючого засобу
Перед тим як поставити казан на зберігання, рекомендується змастити його тонким шаром олії.
Рекомендується зберігати казан у сухому місці.

підвищену корозійну стійкість до органічних кислот, що досягається шляхом спеціальної термічної обробки прожарюванням готових виробів, із зануренням їх у масло;

   - підвищену жаростійкість посуду, що також призводить до посилення опірності окисленню та більшої стійкості до зміни обсягу при високих температурах;

  - збільшену окалиностійкість, що зводить до мінімуму можливість потрапляння продуктів деструкції в організм людини при приготуванні їжі в посуді;

  - більш високу зносостійкість та твердість;

Характеристики
Основні
ВиробникНаманган Шарбати
ПризначенняДля плити і відкритого вогню
МатеріалЧавун
Об`єм12 л
Діаметр400 мм
Висота180 мм
Кришкає
Матеріал кришкиАлюміній
Висота з кришкою180 мм
Внутрішнє покриттябез покриття
Товщина стінок казана8 мм
Товщина дна казана10 мм
Вага10.5 кг
Гарантійний термін12 міс
Країна виробникУзбекистан
СтанНовий
Додаткові характеристики
Дужка для підвішуванняНемає
ТриногаНемає
Підходить для миття в посудомийній машиніНі
Користувальницькі характеристики
Тип призначенняКазан татарський, казан узбецький на 12 літрів чавуній виробництво наманган Узбекистан Davr Metall з кришкою
Інформація для замовлення
  • Ціна: 2 700 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner