Казан татарський, казан узбецький на 12 літрів чавуній виробництво наманган Узбекистан Davr Metall з кришкою
5 500 ₴
2 700 ₴
- Готово до відправки
- Код: KY12N
Казан на 12 літрів чугуний
- Виробник м. Наманган
- Країна Узбекистан
- Матеріал товстостінний чавун
- Матеріал кришки Алюміній
- Форма дна Кругле\Плоске (на вибір)
- Товщина стінки, мм 7-8
- Глибина, мм 180
- Діаметр, мм 410
- Виробництво м. Наманган, Узбекистан
- Об'єм, л 12
Переваги чавунного казану 12 літрів з Узбекистану:
Рівний відлив
Товсті стінки 8 мм.
Зручні ручки з боків 4 штуки
Довговічність чавунного посуду, його практично неможливо механічно пошкодити.
Чавун як метал має властивість довго нагріватися і довго остигати, отже, казан рівномірно нагрівається і пригоряння їжі на окремих ділянках практично неможливо
Вченими доведено, що їжа приготована в чавунному посуді - збагачена залізом, що засвоюється людиною, абсолютна нешкідлива.
Чавун має пористу природу, згодом у пори чавуну вбирається масло, жир та антипригарні якості чавуну покращуються. Тобто чим більше казан використовувати тим він стає кращим.
Справжній узбецький плов можна приготувати тільки в Узбецькому чавунному казан
Перед першим використанням чавунний казан необхідно прожарити протягом 60 хвилин при температурі 100 градусів з використанням соняшникової олії до повного вигоряння виробничої олії.
Рекомендуємо при прожарюванні використовувати цибулю (видаляє запах)
Перший раз у казані готувати картоплю по-сільському.
У чавунному посуді не рекомендується зберігати їжу.
Після приготування необхідно помити казан теплою водою без використання миючого засобу
Перед тим як поставити казан на зберігання, рекомендується змастити його тонким шаром олії.
Рекомендується зберігати казан у сухому місці.
підвищену корозійну стійкість до органічних кислот, що досягається шляхом спеціальної термічної обробки прожарюванням готових виробів, із зануренням їх у масло;
- підвищену жаростійкість посуду, що також призводить до посилення опірності окисленню та більшої стійкості до зміни обсягу при високих температурах;
- збільшену окалиностійкість, що зводить до мінімуму можливість потрапляння продуктів деструкції в організм людини при приготуванні їжі в посуді;
- більш високу зносостійкість та твердість;
Основні | |
---|---|
Виробник | Наманган Шарбати |
Призначення | Для плити і відкритого вогню |
Матеріал | Чавун |
Об`єм | 12 л |
Діаметр | 400 мм |
Висота | 180 мм |
Кришка | є |
Матеріал кришки | Алюміній |
Висота з кришкою | 180 мм |
Внутрішнє покриття | без покриття |
Товщина стінок казана | 8 мм |
Товщина дна казана | 10 мм |
Вага | 10.5 кг |
Гарантійний термін | 12 міс |
Країна виробник | Узбекистан |
Стан | Новий |
Додаткові характеристики | |
Дужка для підвішування | Немає |
Тринога | Немає |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Користувальницькі характеристики | |
Тип призначення | Казан татарський, казан узбецький на 12 літрів чавуній виробництво наманган Узбекистан Davr Metall з кришкою |
- Ціна: 2 700 ₴