Козан узбецький чавунний 16 літрів з кришкою (наманганський) виробництво Узбекистан "Davr Metall" Наманган
6 800 ₴
3 300 ₴
- Готово до відправки
- Код: KY16N
Казан узбецьки чугуний 16 літрів з кришкою
- Матеріал Чавун
- Об `єм 16 л
- Діаметр 460 мм
- Кришка є
- Матеріал кришки Алюміній
- Внутрішнє покриття без покриття
- Товщина стінок казана 8 мм
- Товщина дна казана 10 мм
- Країна виробник Узбекистан
- Стан Нове
Опис
Узбецькі казани підходять для використання як на багатті, так і на плиті. Можна використовувати як удома, так і на природі.
Ми є офіційним представником заводу "Davr Metall" який розташований в м. Наманган (Узбекистан), всі фотографії казанів зроблені особисто нами, так само всі казани мають офіційне тавро заводу! Завод "Davr Metall" є офіційним виробником чавунних казанів, тому їхня якість є найкращою серед усіх заводів в Узбекистані. Товщина стінок та лиття казанів відповідають усім нормам (і очікуванням:)
Неповторний смак і глибокий насичений аромат страв із збереженням корисних властивостей ви отримаєте, приготувавши улюблений плов, жаркий або традиційний борщ у справжньому узбецькому казані.
Матеріал виготовлення – 100% чавун із відшліфованою внутрішньою поверхнею.
Товщина казана 8 мм - стінки, 10 мм - дно казана
Справжній оригінальний узбецький казан - внутрішня поверхня виконана шліфуванням ручним способом.
У комплекті з казаном іде алюмінієва кришка, діаметр казана 46 см.
Узбецький чавунний казан ємністю 16 л призначений для приготування страв на багатті або мангалі, що потребують гасіння, томлення та приготування у власному соку.
Товсті стінки та напівсферичне дно акумулюють тепло по всій поверхні казана, та сприяють рівномірному приготуванню їжі. М'ясо, плов та інші страви, приготовані в казані з чавуну, смачні, соковиті і мають просто неймовірний насичений аромат.
Котли підходять для використання як на природі, на дачі, так і вдома на плиті.
Безпечний та екологічно чистий посуд
Має природне антипригарне покриття.
Має необмежений термін експлуатації
Підходить для всіх видів плит
Рекомендовані правила користування чавунним посудом:
Перед першим використанням чавунний казан необхідно прожарити протягом 60 хвилин при температурі 100 градусів з використанням соняшникової олії до повного вигоряння виробничої олії.
Рекомендуємо при прожарюванні використовувати цибулю (видаляє запах)
Перший раз у казані готувати картоплю по-сільському.
У чавунному посуді не рекомендується зберігати їжу.
Після приготування необхідно помити казан теплою водою без використання миючого засобу
Перед тим як поставити казан на зберігання, рекомендується змастити його тонким шаром олії.
Рекомендується зберігати казан у сухому місці.
Основні | |
---|---|
Виробник | Наманган Шарбати |
Призначення | Для плити і відкритого вогню |
Матеріал | Чавун |
Об`єм | 16 л |
Діаметр | 480 мм |
Висота | 190 мм |
Кришка | є |
Матеріал кришки | Алюміній |
Висота з кришкою | 190 мм |
Внутрішнє покриття | без покриття |
Товщина стінок казана | 8 мм |
Товщина дна казана | 10 мм |
Вага | 12.5 кг |
Гарантійний термін | 12 міс |
Країна виробник | Узбекистан |
Стан | Новий |
Додаткові характеристики | |
Дужка для підвішування | Немає |
Тринога | Немає |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Користувальницькі характеристики | |
Тип призначення | Казан вузбекський чавунний 16 літрів із кришкою (наманганський) виробництво Узбекістан "Davr Metall" Наманган |
- Ціна: 3 300 ₴