
КАЗАН УЗБЕЦЬКИЙ ЧАВУННІЙ 30 ЛІТРІВ З КРУГЛИМ ДНОМ ВІР-ВО УЗБЕКИСТАН (М. НАМАНГАН) Davr Metall
9 300 ₴
- Немає в наявності
- Код: KY30N
КАЗАН УЗБЕЦЬКИЙ ЧАВУННІЙ 30 ЛІТРІВ З КРУГЛИМ ДНОМ

Матеріал Чавун
Об`єм 30 л
Діаметр 550 мм
Висота 230 мм
Кришкані
Внутрішнє покриття без покриття
Товщина стінок казана 7 мм
Товщина дна казана 9 мм
Вага 24 кг
Країна виробник Узбекистан
Стан Нове

Опис
Казан узбецький чавунний 30 л з круглим дном вир-во Узбекистан (м. Наманган)
Узбецькі казани підходять для використання як на багатті, так і на плиті. Можна використовувати як вдома, так і на природі.
Звертаємо увагу на те, що ми є офіційним представником заводу "Davr Metall", який розташований в м. Намангані (Узбекистан), усі фотографії казанів зроблені особисто нами, також усі казани мають офіційне тавро заводу! Завод "Davr Metall" є офіційним виробником чавунних казанів, тому їхня якість є найкращою серед усіх заводів в Узбекистані. Товщина стінок та лиття казанів відповідають усім нормам (і очікуванням :)
Об`єм казана 30 літрів чудово підійде для приготування страв до 25-30 персон.

Переваги узбецьких казанів:
- Рівний відлив
- Товсті стінки 7 мм
- Зручні ручки по краях 4 штуки
- Казан шліфований всередині й з пісочним литтям зовні.
- Матеріал виготовлення — 100% чавун.
- Внутрішня поверхня виконана шліфуванням ручним способом.
- Казан йде без кришки!
- Довговічність чавунного посуду, його практично не можливо механічно пошкодити.
- Чавун як метал має властивість довго нагріватися та довго охолоджуватися, отже, казан рівномірно нагрівається та пригоряння їжі на окремих ділянках практично не можливе.
- Чавун має пористу природу, згодом у пори чавуну вбирається олія, жир, і антипригарні якості чавуну поліпшуються. Тобто, чим більше казан використовувати, тим він ставатиме кращим.
- Справжній узбецький плов можна приготувати тільки в цьому узбецькому чавунному казані.
- Перед першим використанням чавунний казан необхідно прожарити протягом 60 хвилин при температурі 100 градусів із використанням соняшникової олії до повного вигоряння виробничого олії.
- Рекомендуємо при прожарюванні використовувати ріпчасту цибулю (видаляє запах).
- Перший раз у казані готувати картоплю по-селянськи.
- У чавунному посуді не рекомендується зберігати їжу.
- Після приготування необхідно помити казан теплою водою без використання миючого засобу.
- Перед тим, як поставити казан на зберігання, рекомендується змастити його тонким шаром олії.
- Рекомендуються зберігати казан у сухому місці.
Основні | |
---|---|
Виробник | Наманган Шарбати |
Призначення | Для плити і відкритого вогню |
Матеріал | Чавун |
Об`єм | 30 л |
Діаметр | 550 мм |
Висота | 230 мм |
Кришка | немає |
Внутрішнє покриття | без покриття |
Товщина стінок казана | 8 мм |
Товщина дна казана | 10 мм |
Вага | 24 кг |
Гарантійний термін | 12 міс |
Країна виробник | Узбекистан |
Стан | Новий |
Додаткові характеристики | |
Дужка для підвішування | Немає |
Тринога | Немає |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Користувальницькі характеристики | |
Тип призначення | КРАЩИЙ КОЛІР ПОЗБЕКЕСТАНЬ 30 ЛІТРІВ З КРУГЛІМ ДНОМ ВІТ-ВО ПІЗБЕКІСТАН (М. НАМАНГАН) Davr Metall |
- Ціна: 9 300 ₴