Козан узбецький чугунний 50 літрів з круглим дном казан татарський виробництво Узбекистан місто Наманган
15 200 ₴
- Немає в наявності
- Код: KY50N
+380 (97) 057-43-64
Менеджерповернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Казан узбецький чугунний 50 літрів
Характеристика
Призначення Для плити і відкритого вогнюМатеріал Чавун
Об`єм 50 л
Діаметр 650 мм
Висота 250 мм
Кришка немає
Внутрішнє покриття без покриття
Товщина стінок казана 8 мм
Товщина дна казана 10 мм
Країна виробник Узбекистан
Стан Новий
Казан узбецький чавунний 50 л з круглим дном вир-во Узбекистан (м. Наманган)
Узбецькі казани підходять для використання як на багатті, так і на плиті. Можна використовувати як вдома, так і на природі.
Звертаємо увагу на те, що ми є офіційним представником заводу "Davr Metall", який розташований в м. Намангані (Узбекистан), усі фотографії казанів зроблені особисто нами, також усі казани мають офіційне тавро заводу! Завод "Davr Metall" є офіційним виробником чавунних казанів, тому їхня якість є найкращою серед усіх заводів в Узбекистані. Товщина стінок та лиття казанів відповідають усім нормам (і очікуванням :)
Переваги узбецьких казанів:
- Рівний відлив
- Товсті стінки 8 мм
- Зручні ручки по краях 4 штуки
- Казан шліфований всередині й з пісочним литтям зовні.
- Матеріал виготовлення — 100% чавун.
- Внутрішня поверхня виконана шліфуванням ручним способом.
- Казан йде без кришки!
- Довговічність чавунного посуду, його практично не можливо механічно пошкодити.
- Чавун як метал має властивість довго нагріватися та довго охолоджуватися, отже, казан рівномірно нагрівається та пригоряння їжі на окремих ділянках практично не можливе.
- Чавун має пористу природу, згодом у пори чавуну вбирається олія, жир, і антипригарні якості чавуну поліпшуються. Тобто, чим більше казан використовувати, тим він ставатиме кращим.
- Справжній узбецький плов можна приготувати тільки в цьому узбецькому чавунному казані.
Рекомендовані правила використання чавунного посуду:Перед першим використанням чавунний казан необхідно прожарити протягом 60 хвилин при температурі 100 градусів із використанням соняшникової олії до повного вигоряння виробничого олії. Рекомендуємо при прожарюванні використовувати ріпчасту цибулю (видаляє запах). Перший раз у казані готувати картоплю по-селянськи. У чавунному посуді не рекомендується зберігати їжу. Після приготування необхідно помити казан теплою водою без використання миючого засобу. Перед тим, як поставити казан на зберігання, рекомендується змастити його тонким шаром олії. Рекомендуються зберігати казан у сухому місці.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Наманган Шарбати |
Призначення | Для плити і відкритого вогню |
Матеріал | Чавун |
Об`єм | 50 л |
Діаметр | 650 мм |
Висота | 250 мм |
Кришка | немає |
Внутрішнє покриття | без покриття |
Товщина стінок казана | 8 мм |
Товщина дна казана | 10 мм |
Вага | 30 кг |
Гарантійний термін | 12 міс |
Країна виробник | Узбекистан |
Стан | Новий |
Додаткові характеристики | |
Дужка для підвішування | Немає |
Тринога | Немає |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Користувальницькі характеристики | |
Тип призначення | Казан узбецький чавунний 50 літрів з круглим дном казан татарський виробництво Узбекистан місто Наманган |
Інформація для замовлення
- Ціна: 15 200 ₴