Кошик
833 відгуків
promo_banner
+380 (97) 057-43-64
ТУЗЯ
Кошик
-50%

Казан узбецький чавунний 80 літрів з круглим дном Узбекистан виробництво Наманган казан татарський Davr Metall

19 800 ₴

9 900 ₴

  • Готово до відправки
  • Код: KY80N
Казан узбецький чавунний 80 літрів з круглим дном Узбекистан виробництво Наманган казан татарський Davr Metall
Казан узбецький чавунний 80 літрів з круглим дном Узбекистан виробництво Наманган казан татарський Davr MetallГотово до відправки
19 800 ₴9 900 ₴
+380 (97) 057-43-64
Менеджер
+380 (97) 057-43-64
Менеджер
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

 Казан узбецький чавунний 80 літрів з круглим дном Узбекистан

Характеристика
Производитель: г. Наманган
Страна: Узбекистан
Материал котла: Толстостенный чугун
Наличие крышки: Нет
Толщина стенки, мм: 8
Толщина дна, мм: 10
Глубина, мм: 250
Диаметр, мм: 750
Объем, л: 80
Переваги узбецьких казанів:
  • Рівний відлив
  • Товсті стінки 8 мм
  • Зручні ручки по краях 4 штуки
  • Казан шліфований всередині й з пісочним литтям зовні.
  • Матеріал виготовлення — 100% чавун.
  • Внутрішня поверхня виконана шліфуванням ручним способом.
  • Казан йде без кришки!
  • Довговічність чавунного посуду, його практично не можливо механічно пошкодити.
  • Чавун як метал має властивість довго нагріватися та довго охолоджуватися, отже, казан рівномірно нагрівається та пригоряння їжі на окремих ділянках практично не можливе.
  • Чавун має пористу природу, згодом у пори чавуну вбирається олія, жир, і антипригарні якості чавуну поліпшуються. Тобто, чим більше казан використовувати, тим він ставатиме кращим.
  • i>Справжній узбецький плов можна приготувати тільки в цьому узбецькому чавунному казані.

Рекомендовані правила використання чавунного посуду:

  • Перед першим використанням чавунний казан необхідно прожарити протягом 60 хвилин при температурі 100 градусів із використанням соняшникової олії до повного вигоряння виробничого олії.
  • Рекомендуємо при прожарюванні використовувати ріпчасту цибулю (видаляє запах).
  • Перший раз у казані готувати картоплю по-селянськи.
  • У чавунному посуді не рекомендується зберігати їжу.
  • Після приготування необхідно помити казан теплою водою без використання миючого засобу.
  • Перед тим, як поставити казан на зберігання, рекомендується змастити його тонким шаром олії.
  • Рекомендуються зберігати казан у сухому місці.
Характеристики
Основні
ВиробникНаманган Шарбати
ПризначенняДля плити і відкритого вогню
МатеріалЧавун
Об`єм80 л
Діаметр750 мм
Висота250 мм
Кришканемає
Товщина стінок казана8 мм
Товщина дна казана10 мм
Вага30 кг
Гарантійний термін12 міс
Країна виробникУзбекистан
СтанНовий
Додаткові характеристики
Дужка для підвішуванняНемає
ТриногаНемає
Підходить для миття в посудомийній машиніНі
Користувальницькі характеристики
Тип призначенняКазан узбецький чавунний 80 литров з круглим дном Узбекистан производство Наманган казан татарский Davr Metall
Інформація для замовлення
  • Ціна: 9 900 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner